Planiranje događaja koje ide iznad i izvan puke logistike.

Bez obzira šta je Vašem dogadjaju potrebno i koje posebne dodatke želite, mi znamo kako da organizujemo i isporučimo. Mi se brinemo o tome da Vaš sledeći dogadjaj bude Vaš najbolji dogadjaj. Pomažući Vam da definišete Vaše potrebe i ciljeve, pružamo rešenja kako da pretvorite ove ciljeve u stvarnost.

Planiranje i izvršavanje.

Vi želite da Vaš dogadjaj ili konferencija bude nešto zaaista posebno, ali ne znate ni gde bi ste počeli. Svakim danom dogadjaji postaju kao prave pozorišne predstave, što već opterećujući proces planiranja čini još više zastrašujućim. Srećom, planeri dogadjaja u našem timu znaju kako da Vaše ideje pretvore u uspešan sastanak ili dogadjaj.

Dozvolite nam da:

  • Razvijemo temu dogadjaja
  • Nadjemo i izaberemo objekte i hotele
  • Rezervišemo govornike i zabavu
  • Isplaniramo svu logistiku od bina i ozvučenja, do izložbenih sala, zabava i posebnih dogadjaja.
  • Da se pobrinemo o procesu registracije za dogadjaj.
  • Da se pobrinemo o putovanjima na i sa dogadjaja.

Dolazak na dogadjaj i ostavljanje utiska.

Sam dogadjaj je zbrinut, sada samo treba da se širi glas o njemu, pre, posle i tokom njega. Drugi bi Vas poslali na treće lice ili ostavili da se sami pobrinete za to, ali mi upravljamo Vašim objavama sa našim posvećenim timom marketinških stručnjaka.

Širenje glasa tu…

Dogadjaji zahtevaju stalne komunikacije sa učesnicima, od saopštenja, registracije, informacije o hotelima i lokalnim obilascima, agende, dnevno ažuriranje i post-konferencijske povratne informacije. Mi možemo koordinirati sve ovo i još mnogo toga. Naš marketinški tim Vam može izgraditi kampanju, bilo online ili u više tradicionalnim medijima da deluje interno ili na odredjeno tržište.

… i tamo.

Naravno, dovodjenje ljudi na dogadjaj je samo prvi korak. Na licu mesta potrebno je da sve bude dobro obeleženo, objekat ukrašen i materijal za poneti takav da će se o tome dugo pričati. Takodje smo u stanju da isporučimo prilagodjeni propagandni materijal za učesnike: od olovaka i majci do posebnih stavki koje se odnose direktno na Vaše poslovanje. Možemo da obezbedimo sve to, a pošto smo radili sa Vama na planiranju ostalih aspekata Vašeg dogadjaja, imamo i znanje da zadovoljime sve Vaše potrebe komunikacije na najbolji način.

Pažnja do kraja.

I to ne samo kada govornik dodje na podijum. Mi možemo obaviti i kontrolisati sve Vaše potrebe na licu mesta: organizovanje prostora, ozvučenja, logistika, rešavanje problema i usmeravanje prisutnih na prava mesta u pravo vreme.

Do zadnjeg detalja.

Vaš dogadjaj je pažljivo isplaniran do poslednjeg detalja, sada nam dozvolite da izvršimo te detalje. Sastanci i dogadjaji nisu samo skupovi, oni su visoko-tehnološke i dinamične pozorišne produkcije koji trebaju ekipu punog sastava iza kulisa, pored onih koji zauzimaju mesto na centralnoj bini. Od velikih korekcija do brzih rešenja, imaćete prijateljske stručnjake našeg tima na Vašoj strani. I dok postoji ogromna lista onoga što treba uraditi i organizovati mora se uvek biti spreman i na nepredvidjene situacije i kako ih brzo rešiti. Nestanci struje, štrajkovi, prirodne nepogode, videli smo sve i znamo kako da se prilagodimo.